Dortmunds spanske forsvarsspiller Marc Bartra har efterlyst en fan efter hendes fantastiske støtte til holdet ved at sidde blandt rivalerne fra Schalke 04 iført sin Dortmund-trøje.

Lørdag var Dortmund på besøg hos de evige rivaler fra Schalke 04. Kampen endte 1-1, men efterfølgende var det ikke resultatet, der stjal fokus. Det var i stedet et billede af en enlig Dortmund-supporter, der havde sat sig midt i et blåt hav af Schalke 04-trøjer iført sin iøjefaldende gule Dortmund-trøje.

Det fik Marc Bartra til at efterlyse kvinden over Twitter. Han ønskede at hylde kvinden med et møde og en trøje i gave til hende for at støtte holdet, selvom det krævede hun måtte sidde blandt ’fjender’.

»Jeg vil møde denne kvinde. Vil i hjælpe mig med at finde hende? Jeg vil give hende min trøje! Hjælp mig ved at retweete + hashtag,« skrev Marc Bartra på Twitter.

Mandag var der så bonus og det fik spanieren til at juble på Twitter:

»Yesss!! Tak til alle: Fans, medier... Jer alle sammen! Vi har fundet vores modige supporter. Et løfte er et løfte. Vi ses snart Steffi!« skrev han.

Torsdag var hun forbi en Dortmund-træning, hvor hun mødte Bartra – et af hendes store idoler – skriver det engelske medie Daily Mail. Her fik hun Marc Bartras kamptrøje fra lokalopgøret, som han gavmildt havde signeret.

»Fantastisk at møde Steffi i dag!!!! Det har været en rejse og en sand fornøjelse. Tak til alle,« slutter spanieren jagten på den modige kvinde.