Real Madrid holder fast i førstepladsen i den spanske Primera Division efter en smal sejr over Malaga lørdag aften.

Real Madrid lægger pres på de øvrige tophold i den bedste række i Spanien, Barcelona og Atletico Madrid, efter de lørdag aften vandt en smal sejr over Malaga. Med sejren forbliver Real Madrid på førstepladsen og udbygger deres føring, inden de to øvrige tophold spiller senere lørdag og søndag.

Kongeklubben har været flyvende i 2014 og har endnu ikke tabt i det nye år. Sejren over Malaga var dog ikke stensikker. Real Madrid kom dog planmæssigt foran efter 23 minutter, da Cristiano Ronaldo bragte gæsterne foran efter et par træk ind i banen og derefter sendte bolden i mål. Det var hans 25. sæsonmål.

Malaga formåede også at bide fra sig, men der var alligevel ikke rigtig noget bid i deres modangreb. Real Madrid var inden pausen tæt på at bringe sig yderligere foran, da først Luka Modric og derefter Ronaldo var tæt på foran mål.

I starten af anden halvleg var det så Iscos tur til at var tæt på at bringe Real Madrid på 2-0, men også han missede en god mulighed. Mod slutningen af kampen kæmpede Malaga for en udligning og dominerede kampen i slutminutterne. Der kom dog ingen mål fra hjemmeholdet, der måtte skuffe deres fans.

I stedet kunne Real Madrid trække sig sejrrigt ud af opgøret og bringe sig henholdsvis seks og syv point foran Atletico Madrid og Barcelona, inden de spillere senere i weekenden. I næste uge er der topbrag i La Primera Division, når Real Madrid møder Barcelona i 'El Clásico'.