Real Madrids præsident, Florentino Perez, fortæller i et interview med den spanske avis Marca, at han ikke kan forestille sig et Real Madrid-hold uden Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Begge spillere er tidligere blevet rygtet væk fra Real Madrid - senest Bale, der er blevet sat i forbindelse med et skifte til Ronaldos tidligere klub Manchester United, men Perez slår fast, at der ikke er afgivet noget bud på waliseren, og at han desuden ser både Bale og Ronaldo som vigtige del af Real Madrids mandskab i fremtiden.

»Vi har ikke modtaget et bud fra Manchester eller nogle andre klubber på Gareth Bale. Og ligesom jeg ikke kan forestille mig et Real Madrid-hold uden Cristiano Ronaldo, kan jeg ikke forestille mig Real Madrid uden Bale,« lyder det fra Real Madrid-præsidenten, der betegner Gareth Bale som en nøglespiller på det spanske mandskab.

»Bale er en nøglespiller. Han har allerede gjort så meget for holdet, og han kommer ligeledes til at have en nøglerolle for holdet i fremtiden. Alle klubber ved, at Gareth Bale aldrig vil forlade Real Madrid, og at klubben ikke vil sælge uanset hvor meget der bydes«, siger Perez, der dermed synes at punktere rygterne om et Bale-retur til Premier League.