Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Han er en superstjerne på banen, men med et tv-hold i ryggen halter det gevaldigt.

Filmtjenesten Amazon Prime smed 17. juni dokumentaren 'The Pogmentary' på gaden, som handler om den franske fodboldspiller Paul Pogba. Men det er ikke helt gået efter planen.

Dokumentaren følger midtbanespilleren uden for banen i flere skelsættende perioder i hans privatliv, heriblandt da Pogba får tilbudt en kontraktforlængelse af Manchester United på 300.000 pund om ugen, svarende til 2,6 millioner kroner.

Det beskriver Pogba i dokumentaren som »ingenting«, skriver Daily Mail.

Paul Pogba lever et pompøst liv. Her ses han sammen med sangeren Pharrell Williams.
Paul Pogba lever et pompøst liv. Her ses han sammen med sangeren Pharrell Williams. Foto: Vianney Le Caer
Vis mere

»De bluffer. Hvordan kan du fortælle en spiller, at du absolut vil have ham og så tilbyde ham ingenting? Det har jeg aldrig set før,« siger Pogba i dokumentaren til sin tidligere agent Mino Raiola, som i dag er død.

I dokumentarserien bliver det også vist, at agenten Mino Raiola i den forbindelse ringer op til United-ikonet sir Alex Ferguson for at sige, at »en chihuahua vil ikke engang sætte en fod på træningsanlægget for de 2,6 millioner kroner, Pogba bliver tilbudt om ugen.«

Denne pengegriske attitude smitter kraftigt af på bedømmelsen af dokumentaren. I skrivende stund, godt en uge efter udgivelsen, har dokumentarserien fået sølle én ud af ti stjerner på den internationale filmdatabase IMDb, hvor 4.600 mennesker har givet deres mening til kende.

Ifølge mediet er det den værste bedømmelse for en tv-serie overhovedet.

Pogba vandt i 2018 verdensmesterskabet. Den titel skal han forsvare til vinter, hvor han møder Danmark.
Pogba vandt i 2018 verdensmesterskabet. Den titel skal han forsvare til vinter, hvor han møder Danmark. Foto: CARL RECINE
Vis mere

Et utal af seerne revser Pogba for at være egocentreret, pengegrisk og barnlig. Eksempelvis skriver en seer:

»Du får tre millioner pund (26 millioner kroner, red.) i loyalitetsbonus om året for absolut ikke at lave noget, dit store fjols. Du er blevet rigeligt betalt,« skriver seeren ifølge mediet.

Nu viser det sig, at Uniteds svimlende høje tilbud ikke rakte til at kunne forlænge med Pogba. Og det kan sandsynligvis også have haft indflydelse på bedømmelsen af dokumentarserien, i og med at United-fans muligvis kunne være tilbøjelige til at være sure over, at han forlader klubben.

Transfereksperten Fabrizio Romano skriver på Twitter, at Paul Pogba har fundet sin næste destination i fodboldkarrieren. Her skriver transferspecialisten, at Paul Pogba skal tilbage til Juventus i Italien.

I 2012 blev Paul Pogba netop hentet i United af Juventus på en transferfri handel. I Juventus blomstrede Pogba, hvorfor United hentede ham tilbage for omtrent 750 millioner kroner.

Nu får United-fansene en deja-vu-oplevelse, da franskmanden altså atter bliver hentet på en fri transfer af Juventus.

Andre læser også