Karim Benzemas fremtid på det franske fodboldlandshold hænger i en tynd tråd efter anklagerne om, at han har været med til at afpresse landsholdskollegaen Mathieu Valbuena. Ifølge franske L'Equipe misser han med al sandsynlighed sommerens EM på hjemmebane - men avisen sår samtidig også tvivl om, hvorvidt han nogensinde vender tilbage for Les Bleus.

Fredag fortalte Mathieu Valbuena for første gang om skandalen, hvor han blev forsøgt afpresset af en gruppe bagmænd, der var i besiddelse af en sexvideo med den franske landsholdsspiller. Karim Benzema skulle være barndomsven til en af bagmændene - og ifølge Valbuena skulle Real Madrid-angriberen have sagt, at bagmændene ville ’pisse på ham’, hvis han ikke betalte.

Sagen bliver i øjeblikket efterforsket af de franske myndigheder, og ifølge L'Equipe er det grunden til, at Benzema i første omgang ser ud til at misse sommerens EM. Men de sår altså også tvivl om, hvorvidt han overhoved har en fremtid på det franske landshold.

»De seneste afsløringer og de juridiske forhold gør Karim Benzemas tilbagevenden til det franske landshold usandsynlig. Hele hans internationale fremtid er tvivlsom,« skriver avisen.

L'Equipe skriver også, at det er tvivlsomt, om Mathieu Valbuena oven på hele sagen vil være med i den franske EM-trup.

Bagmændene skulle angiveligt have krævet omkring 1 mio. kr. for at udlevere sex-optagelsen af Valbuena.