Daniel Aggers tid i Liverpool kan se ud til at være slut. For med en masse millioner fra Suarez-salget og en historie, der ser ud til at gentage sig, så peger pilen mod et klubskifte for den danske landsholdsspiller.

Det vurderer Liverpool Echo-journalisten Jay Riley, der har stor insiderviden i Liverpool. Han ser det samme billede tegne sig som sidste sæson, da målmand Pepe Reina måtte forlade Liverpool på en lejeaftale til Napoli.

- Dengang var Brendan Rodgers også ude og rose og fortælle, hvor dygtig Pepe Reina var for derefter at sende ham til Italien. Det samme ser vi nu med Daniel Agger, siger Jay Riley til bt.dk.

Brendan Rodgers var nemlig ude med store ord om sin forsvarsspiller, da Liverpool mødte Brøndby i en træningskamp onsdag.

- Agger er en af de bedste spillere, vi har. Han har været uheldig, fordi han har været plaget af skader i sidste sæson. Han er en god spiller, han er erfaren, og det kan vi bruge i den kommende sæson, sagde Rodgers.

Det var præcis det samme Liverpool-manageren gjorde for et år siden ved Pepe Reina. Dengang lød det:

- Han er en stor spiller at arbejde med. Meget tæt knyttet til klubben, og han er fremragende målmand, sagde Rodgers til talkSPORT sidste år.

Jay Riley mener derfor, at Daniel Agger kan være klar til et klubskifte.

- Liverpool er klar til at lade ham gå, men det vil naturligvis i sidste ende være op til Daniel Agger selv at tage beslutningen. Men han kender sine muligheder i Liverpool, som vil være begrænsede i den kommende sæson, hvor også Southamptons Dejan Lovren er på vej ind, siger Jay Riley.

Agger var heller ikke selv tilbageholdende, da han blev spurgt til fremtiden efter træningskampen med Liverpool mod Brøndby onsdag.

- Det er jo ingen hemmelighed, at jeg havde problemer sidste år, og jeg overvejer tingene. Kraftigt endda. For den måde, som tingene kørte på sidste sæson, det var ikke holdbart for mig. Jeg er her nu, og nu er det op til mig selv at vise træneren, at det er mig, som skal spille, lød det fra Daniel Agger.

Dermed ser et otte år langt ophold i Liverpool ud til at lakke mod enden for Daniel Agger.