Der kan blive omsat rød-hvide landsholdsspillere for en halv mia. kr. i sommerens transfervindue.

Når det danske landshold løber ind mod Frankrig i aften, kan der potentielt være danske ben på banen for en halv milliard kroner.

LÆS OGSÅ

En stor håndfuld af de rød-hvide står foran en sommer med et pivåbent transfervindue, hvor de kan komme til at skifte klub i en sand, gylden millionregn.

BT har kigget på seks danske landsholdsspillere, der allerede nu nævnes som eftertragtede handelsobjekter.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Simon Kjær, Lille

Den blonde stopper med kælenavnet ’Le Viking’ kom på ’Årets Hold 2014’ i det franske, men Lille har ikke ramt de offensive toner fra sidste sæson – fraværet af Salomon Kalou har ramt industribyens fodboldhelte, men Kjær har holdt niveau og ventes solgt.

Estimeret pris: 110 mio. kr.

De ser på ham:

Liverpool, Juventus, Milan, Manchester City, Newcastle og Southampton

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Christian Eriksen, Tottenham

Danskeren står sammen med Harry Kane bag 28 af Spurs’ liga-træffere, og med kontraktudløb sommeren 2016 kan det være nu, han bliver handlet. Det mest sandsynlige udfald er, at Eriksen forlænger efter sæsonen med Tottenham, men kikser den manøvre, så sælges han.

Estimeret pris: 300 mio. kr.

De ser på ham:

Paris SG

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Daniel Wass, Evian

Den multifunktionelle frisparksekspert har banket otte kasser ind for trængte Evian og har eftertrykkeligt gjort opmærksom på, at han er klar til at prøve nyt til sommer. Evian har tidligere stået fast på et prisskilt på 45 millioner kroner, da Wass’ forrige arbejdsgiver, Benfica, også skal have en del af kagen, men franskmændene er nu klar til at sænke prisen.

Estimeret pris: 25 mio. kr.

De ser på ham:

Werder Bremen, FC Köln, Schalke 04, Lyon, Bordeaux.

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Lasse Vibe, IFK Göteborg

Raketten med mål i støvlerne afviste tidligere på året et lukrativt skifte til kinesisk fodbold og med det en årsløn, der havde gjort ham til tocifret millionær. Vibes drøm er at få lov at prøve kræfter med en af Europas helt store ligaer.

Estimeret pris: 20 mio. kr.

De ser på ham:

Hull, Mainz.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Kian Hansen, Nantes

Den tidligere Esbjerg-spiller har taget det franske med storm og meldes inde i billedet hos større klubber. I Superligaen spillede han primært på stopper-pladserne, men hos Nantes er danskeren skubbet en plads frem som 6’er, og den postition spiller Hansen med stor succes.

Estimeret pris: 25 mio. kr.

De ser på ham:

Lyon, Marseille, St. Etienne.

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Erik Sviatchenko, FC Midtjylland

Efter en periode med skader og formdyk er stopperen igen tilbage for fuld skrue hos ulvene. Med sine bare 23 år er han langt fra at toppe, og det gør ham interessant udenfor kommunegrænsen.

Estimeret pris: 15 mio. kr

De ser på ham:

Salzburg, Nantes, Augsburg, Marseille