Pierre-Emile Højbjerg var igen henvist til en plads på bænken, da Schalke lørdag vandt 1-0 over Hamburger SV. Danskeren kom ind i det sidste kvarter, men gjorde ikke det store væsen af sig.

I stedet løb Leroy Sane med opmærksomheden, da han efter 61 minutter scorede kampens eneste mål.

Med sejren holder Schalke trit med Dortmund i kampen om andenpladsen i den bedste tyske række. De to klubber er fem point efter Bayern München. Dortmund har dog spillet én kamp færre.

Netop Bayern München var også i ilden tidligere lørdag, da de vandt 3-0 over Mainz. Her fortsatte Robert Lewandowski sin fremragende målform fra tidligere på ugen. Her blev det til fem mål på ni minutter mod Wolfsburg.

Helt så mange blev det ikke til lørdag. Her måtte polakken nøjes med to mål på 12 minutter. Kingsley Coman scorede det sidste.