Den nye Chelsea-manager Guus Hiddink havde overskud til at rose sit mandskab på trods af, de blot fik 2-2 mod Watford.

Chelsea er aldrig rigtig kommet ud af starthullerne i Premier League denne sæson. Det var grunden til, at klubben for nylig valgte at fyre succes-træneren Jose Mourinho. Til at få rettet op på den forfærdelige sæson har klubben ansat Guus Hiddink - for anden gang - som manager for resten af sæsonen.

Resultatet i hollænderens første kamp for Chelsea blev dog ikke meget anderledes end de resultater, som forgængeren Mourinho leverede. Hjemme mod Watford blev det blot til 2-2 og undervejs var de endda bagud 2-1. Alligevel var der ros til spillerne fra manageren.

»Holdets reaktion var vigtig at se, når man tænker på, hvordan det tidligere er gået,« sagde Hiddink på pressemødet efter kampen med reference til holdets mange nederlag, når de først er kommet bagud.

»Det er op til holdet at få tilskuerne med i kampen, og det gjorde de i dag, selvom de var bagud 1-2.«

Chelsea havde til sidst alle tiders chance til at snuppe sejren. Men Oscar gled og bragede et straffespark over mål. På trods af ærgelsen over dette kunne Hiddink efterfølgende joke om episoden.

»Han skulle ikke have taget slicks på, han skulle have taget normale dæk på,« lød analysen af Oscars valg af støvler som han fik til at lyde som bildæk.

Hollænderen slog efterfølgende fast, at Oscar fortsat er førstevalg til at sparke straffe.

Guus Hiddink havde særlig ros til angriberen Diego Costa, der scorede begge mål for Chelsea.

»Han viste dig fra sin bedste side i dag. Så det er ærgerligt, at vi skal undvære ham på mandag,« sagde Hiddink.

På grund af karantæne til Diego Costa skal London-klubben tænke alternativt i angrebet, når de tager turen til Manchester på mandag for at møde kriseramte Manchester United.