Danmark spiller 1-1 mod Australien ved VM i fodbold. Christian Eriksen scorer for Danmark. Australien scorer på straffespark efter VAR-dom imod Yussuf Poulsen.

VAR-dom gik Danmark imod, og Australien udlignede Christian Eriksens tidligere føringsmål. Kampen endte 1-1.

Danmark spillede torsdag 1-1 mod Australien ved VM i fodbold, og dermed er danskerne noteret for fire point efter to kampe i gruppespillet.

Danskerne kan fortsat selv afgøre, om de vil videre til ottendedelsfinalen, når de i den tredje og sidste gruppekamp møder Frankrig. Den kamp spilles tirsdag 26. juni klokken 16 i Moskva.

Torsdagens eftermiddagsforestilling i Samara blev åbnet på bedste vis for danskerne, der kom foran allerede i det syvende minut, hvor Nicolai Jørgensen fornemt lagde bolden til rette for Christian Eriksen, der hamrede den flot i nettet.

Australien fik udlignet mod slutningen af første halvleg efter en situation, der uden tvivl vil blive diskuteret og analyseret grundigt.

Bolden blev headet ind på Yussuf Poulsens arm i det danske felt, og der var stort set ingen reaktioner på banen, men dommeren fik besked i sit øre via videodommersystemet VAR (Video Assistant Referee).

Den spanske dommer så video og dømte straffe, hvilket den australske anfører Mile Jedinak udnyttede til at udligne til 1-1.

Australien var bedst i anden halvleg, men der blev ikke scoret, og dermed bliver Danmarks videre VM-skæbne først afgjort i den sidste gruppekamp mod Frankrig.

/ritzau/