Ståle Solbakken var stolt af sit hold, men erkendte blankt, at Juventus spillede FCK ud af banen i 2. halvleg.

Det var nat og dag i Parken, mente Ståle Solbakken, da han efter kampen analyserede det overraskende point i Champions League. For mens FCK inden pausen var jævnbyrdige med Juventus, tippede det i 2. halvleg totalt over til italienerne. 

- Defensivt gjorde vi det bedste, vi kan på nuværende tidspunkt mod et hold, der kan vinde Champions League. I 1. halvleg var vi gode til at holde i bolden, mens det efter pausen blev ren overlevelse, sagde Ståle Solbakken på pressemødet efter kampen.

- Vi evnede at forsvare på italiensk vis med alle mand i feltet, og så havde vi naturligvis en god keeper, lød det fra den norske træner, som mente, at han på den givne tid - det er ikke mere end tre uger siden, han overtog posten som træner - ikke kunne forvente ret meget mere.
 
- Vi har stadig langt igen. Men vi kan løfte os til et niveau, hvor FCK ikke har været i mange måneder, sagde Ståle Solbakken, som erkendte, at han sad med en dobbelt følelse i kroppen. Både den optimistiske, der gik på, at man kunne få et resultat mod Juventus, men også, at man var under tung belejring efter pausen.

- Jeg kan se begge dele. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at dette hold havde alt på rygraden, men det kan jeg ikke, sagde Ståle Solbakken.