De tyske rekordmestre fra Bayern München var nådesløse, da det blev til 5-1 hjemmesejr over et forfølgerne fra Dortmund.

Der er Bayern og så alle de andre.

Hvis man skulle have haft en rest af tvivl inden søndagens topkamp i den tyske Bundesliga, blev den gjort godt og grundigt til skamme efter en decideret udklasning af Dortmund eksekveret af træner Guardiola, Lewandowski, Müller og co.

Dortmund kom ellers til Allianz Arena med en trup, hvor seks stamspillere var blevet skånet for turen til Grækenland og mødet med PAOK i torsdagens Europa League-opgør.

Thomas Müller åbnede scoringsfesten efter at være løbet fri på en mønsterpasning fra Jérôme Boateng og omsatte også et straffespark kort efter til 2-0 for værterne.

Dortmunds 1-2 reducering ved Aubameyang kort før pausen vakte et lille håb om et mirakel, men så tog målmaskinen Robert Lewandowski fat med endnu to scoringer til en skræmmende total på 12 i de seneste fire kampe.

Dortmund-træner Thomas Tuchel indrømmede efter opgøret, at Guardiola havde haft en strategisk overraskelse i ærmet.

»Vi var ikke forberedte på deres lange bolde fra bageste kæde,« lød det fra Dortmund-lejren.

Med sejren over Dortmund er Bayern noteret for maksimumpoint for otte spillerunder. Det er ny rekord for den bedste tyske række.

28.04.15 Bayern-Dortmund 1-3 (pokal)

4. 4. 15 Dortmund-Bayern 0-1

1. 11. 15 Bayern Dortmund 2-1

17. 05. 14 Dortmund-Bayern 0-2 (pokal)

12. 04.14 Bayern-Dortmund 0-3