Spild af tid.

Det er nogenlunde den dom, som en række anmeldere er kommet frem til efter at have set den nye sæson af 'Tiger King'.

Anden sæson af Netflix-hittet udkom onsdag og har været længe ventet, men vi kunne vist godt have ventet lidt længere.

I hvert fald hvis man skal tro på The Times' anmeldelse, som beskriver handlingen i serien som værende om 'ubehagelige og værdiløse typer, der siger ubehagelige og værdiløse ting'.

Avisen har givet den nye sæson to ud af fem stjerner, hvilket er hele én stjerne mere end VG's anmelder, som blot har kvitteret med en enkelt stjerne.

Ifølge det norske medies anmeldelse er der tale om fuldstændig ligegyldig efterfølger, som aldrig burde være lavet.

»Det er kedelige 200 minutter af dit liv, som du ikke får igen. Eller 1.800 minutter i katteliv,« lyder den brutale dom.

VG påpeger også det mærkværdige i, at Netflix har valgt at lave sæson to, selvom den ene hovedperson, Joe Exotic, sidder i fængsel, mens den anden, Carole Baskin, har nægtet at medvirke.

»Netflix har virkelig presset fem episoder ud af ingenting. Og de har virkelig presset hårdt. Vi snakker om en mayonnaisetube til allersidste dråbe,« lyder det.

Heller ikke Independent eller The Telegraph har pæne ord tilovers for den nye sæson.

Begge aviser har givet én stjerne, og førstnævntes anmelder kalder serien for 'en klam gjorde-vi-det-ikke-bare-godt-æresrunde for Netflix selv'.

»Alt er ulækkert,« lyder dommen i førstnævntes anmeldelse, mens The Telegraph kalder sæsonen for 'en meningsløs opfølger til en serie, vi allerede var trætte af'.

Hvis du trods de indtil videre dårlige anmeldelser alligevel har lyst til at give 'Tiger King 2' et skud, så kan den ses på Netflix fra 17. november.