I efteråret begynder Ditte Hansen og Louise Mieritz at indspille deres første spillefilm som 'Ditte og Louise'.

Og det bliver tåkrummende som altid. Spillefilmen om Ditte og Louise kommer, efter de i 2016 blev taget af sendefladen med tv-serien 'Ditte og Louise' på DR.

Og Ditte Hansen kan allerede nu afsløre enkelte ting om den nye spillefilm.

»Vi synes selvfølgelig, at Ditte og Louise skal have lov til at boltre sig i en masse skønne, dejlige mænd, så dem kommer der mange af. Og på nuværende tidspunkt kan jeg også løfte sløret for nogle enkelte gæstestjerner i filmen, som ligesom i tv-serien skal spille sig selv eller løgnen om sig selv,« siger en glad Ditte Hansen.

I december sidste år meddelte DR, at tv-serien 'Ditte og Louise' ikke ville få en tredje sæson, på trods af at serien vandt en Robert for Bedste korte tv-serie. Men Ditte Hansen og Louise Mieritz er ikke sådan at slå ud, så allerede i 2018 kan seerne igen opleve det pinligt humoristiske par.

Ditte Hansen og Louise Mieritz er ikke sådan at slå ud. Selvom DR nedlagde tv-serien om de to pinligt humoristiske kvinder, begynder de til efteråret at skyde filmen om Ditte og Louise.
Ditte Hansen og Louise Mieritz er ikke sådan at slå ud. Selvom DR nedlagde tv-serien om de to pinligt humoristiske kvinder, begynder de til efteråret at skyde filmen om Ditte og Louise. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Publikum kan igen se frem til et glædeligt gensyn med Keld og Hilda, som også har gæstet tv-serien. Og desuden synes Ditte Hansen og Louise Mieritz, at det var på tide, der skete noget lidt andet, end der plejer.

»Vi synes faktisk, det er på tide, at Ditte og Louise får lidt succes. Så på en overraskende måde vil man opleve en smule succes til de to, men vejen derhen bliver stadig mega pinlig, og de vil selvfølgelig undervejs gøre det hele meget værre for sig selv. Som de plejer,« siger Ditte Hansen.

Filmholdet starter optagelserne i efteråret, hvis det Danske Film Institut hiver pengepungen frem.