Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen er sæsonens nye dommere i 'Den store bagedyst', og allerede tidligt i aftenens afsnit begynder seernes første domme over de nye dommerne at tikke ind.

Husk at stemme på din favorit i bunden af artiklen.

Onsdag aften kunne danskerne overvære det første afsnit af den nye sæson af 'Den store bagedyst' på DR 1.

Her følger man 10 amatørbagere, som skal forsøge at imponere dessertkokken Markus Grigo og konditoren Katrine Foged Thomsen, der er de nye dommere i år, og som afløser Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen.

Allerede nu har Twitter-brugerne været ved tasterne for at være sjove på den ene dommers bekostning.

Den mandlige dommer, Markus Grigo kommer fra Tyskland, og det er én af de ting, brugerne på de sociale medier har haft sjov med allerede.

Men det er ikke det eneste. Mange seere savner også de tidligere dommer, og i særdeleshed Mette Blomsterberg, der selv sagde stop efter sidste sæson.

47-årige Markus Grigo er uddannet både bager og kok, og så har han arbejdet som konditor og dessertkok i mange år, ligesom han har skrevet en række bøger om kager og desserter.

39-årige Katrine Foged Thomsen er vokset op på sine bedsteforældres kro og har brugt meget af sin barndom i et køkken. Hun kalder derfor sig selv lidt af et ‘madøre’. Hun er uddannet konditor og har arbejdet med faget i 15 år. I dag ejer hun fire konditorier/caféer i København sammen med sin mand.