Fredag betyder, at Danmarks bedste sladdermagasin, 'Det, vi taler om', giver dig dit ugentlige sladderfix helt friskt fra radiostudiet på Pilestræde.

Panelet i fredagens program består af chefredaktør på B.T., Jonas Kuld Rathje, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, og chefredaktør på Se og Hør, Niels Pinborg. Din vært er som altid, Ditte Okman.

I første time berører vi bl.a. Kronprins Frederiks holdning til klimaforandringerne, som tilsyneladende er stik modsat hans mor, Dronning Margrethes. Ups.

Vi følger også op på Fie Laursens sugardating-fadæse og diskuterer i hvilket omfang, man kan kalde Fie Laursen en rollemodel?

Skuespilleren Ali Sivandi har også dummet sig på de sociale medie. Han har nemlig lagt en video op af en mand i høje hæle og lyserødt tøj. Ali fik bare ikke de reaktioner, han havde håbet på, for det er Sivandi selv, vi alle griner af nu.

I anden time har vi besøg af en ny pige i klassen nemlig Berlingskes chefredaktør, Mette Østergaard, som gør os klogere på de mange historier, der i øjeblikket ruller, om Regeringens håndtering af landets nedlukning tilbage i marts måned. Hvem har ansvaret? Og hvor i helvede er oppositionen henne?

Vi fortsætter i det politiske spor og graver også i sagen om DAB-udbuddet, som gik til Radio Loud - men under nogle hidtil stadig hemmeligholdte omstændigheder. Hvad er det, vi ikke må få af vide? Og hvorfor synes Morten Messerschmidt, at kulturminister Joy Mogensen skal lukke Radio Loud?


Du kan lytte til programmet her eller gratis som podcast på Spotify, iTunes eller Podimo.