Lyt til artiklen

'Det, vi taler om'.

I den kulørte time talte vi  om Bodil Jørgensens syn på sex. Hun har talt med Alt for damerne og i en alder af 60 vil hun have lov til bare at holde i hånd og ikke skulle håndtere alt muligt sengelegetøj.
Kanye Wests seneste musikvideo kan i nognes øjne opfattes som en mordtrussel mod Kim Kardashians nye kærestes Pete Davidson - hvad siger juristen?
Og så har kongehusets pressechef været ude og kommentere på Prins Christians champagnesprøjtning i Val Thorens, mens Vincent og Josephine var ved den ukrainske ambassade og mindes de faldne i krigen.

I den kontante time talte vi om The Tinder Swindler - for nu er han fundet i Tel Aviv, det israelske politi har Shimon Hayuts far i kikkerten og den stenrige diamantfamilie, som Shimon udgav sig for at være en del af, sagsøger nu svindleren til sokkeholderne.
Jotam Confino var med på en telefon fra Tel Aviv og fortalte om hans egen jagt på Netflix-fænomenetet.
Og så har Karen Melchior, der blev afsløret i Ekstra Bladet som en brutal leder, formået at stemme præcis så mange gange - under sin sygemelding - at det lige udbetaler fuld sats “blyantspenge”. Præcis 33.000 månedlige skattefri kroner.
Og hvem er egentlig Volodomir Zelenskij?