SU bliver skiftet ud med SUs og dus for en kvinde i slutningen af 20'erne, der vandt 14.463.563 kroner i Lotto i sidste uge - mens hun var på ferie. Nu vil hun invitere familien på krydstogt og male sit køkken.

Kvinden, der bor i hovedstadsområdet, var på ferie, da Danske Spils KundeCenter forsøgte at komme i kontakt med hende. Men fordi hun ikke tog sin telefon, skrev de i stedet en mail til PLUS-abonnenten.


- Normalt ville jeg jo tjekke min mobil et par gange undervejs på en ferie, men jeg havde fået nyt sim-kort og kunne ikke huske koden. Så det var først, da jeg alligevel skulle tjekke et eksamensresultat på mailen, at jeg så, der lå noget fra Danske Spil, fortæller kvinden, der spiller  Lotto via PBS.
 
Her er det helt normal praksis, at man ved milliongevinster får en opringning fra en medarbejder i Danske Spils KundeCenter. 

 

- Der stod ikke, hvor meget jeg havde vundet. Kun at de bad mig ringe. Men jeg havde jo hørt, at det gør de kun, når man har vundet meget. Men hvad er 'meget'? Jeg synes jo også, 10.000 kroner eller 100.000 kroner er mange penge, griner hun.

Hun lånte en telefon og ringede til Danske Spil og troede knap sine egne ører. Men ferien blev lidt festligere.
 
Med dansk grund under fødderne igen fik kvinden de gode nyheder bekræftet. Og nu behøver hun ikke længere bekymre sig om, hvorvidt hun har penge, men om, hvad de skal bruges på.
 
- Jeg tager hele familien med på et krydstogt til sommer, og så skal jeg have malet mit køkken og have en bil, fortæller hun og fortsætter:
 
- Og så skal jeg nyde, at jeg ikke længere skal bekymre mig om, hvorvidt SU’en rækker. Jeg har nemlig ikke nok støtte til at læse det sidste år… men nu klarer jeg det nok alligevel, griner hun og siger, at hun nyder sin nye situation i fulde drag.
 
- Det er fantastisk. Jeg har sådan en indre glæde. Det bobler helt, slutter hun.