Scandlines meldte lørdag aften om længere ventetid og kø til færgerne i Puttgarden. Den skulle nu være afviklet, oplyser pressechef Anette Ustrup Svendsen fra Scandlines.

»Alle vores fire færger sejler planmæssigt, men søndag er også en stor rejsedag, og det skal man tage med i sin planlægning,« lyder det fra Anette Ustrup Svendsen.

Hun forklarer, at køen ved færgerne i går aftes skyldtes, at der var mange rejsende, hvilket gav ekstra ventetid.

En læser har sendt os følgende beretning fra hans oplevelser på vej mod færgen sent lørdag aften:

'Har kigget hele dagen efter info om kø ved færgen. Der står intet på Scandlines.dk, FDM.dk eller trafikinfo.dk. Kom til en kø på 8 km og den er kun blevet længere efter at lastbilerne er kommet på vejene. Først for en time siden kom der info på Scandlines hjemmeside om kø, men intet om, hvor slemt det er. Nogle vender om og andre kører ulovligt i nødspor. Alt er kaos og bilerne kører på i tilfældig rækkefølge'.

Den 10.-11. juli op til en af feriesæsonen helt store udrejseweekender var der også kilometer lange køer til færgerne i Rødby. Ud over stor ferietrafik bidrog det til problemerne, at en af overfartens fire færger var taget ud af drift på grund af tekniske problemer.

Oplever du kø eller sidder fast i trafikken i dag ved Rødbyhavn eller Puttgarden, så kontakt gerne BT på 1929@bt.dk