Det var et stykke kød i den gale hals, der i fredags var skyld i 54-årig mands tragiske død på restaurant

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den hyggelige stemning på familierestauranten Jensens Bøfhus i Odense centrum, i fredags kom brat til en ende, da en 54-årig mand pludselig døde.

Manden havde siddet og spist i ro og mag sammen med alle restaurantens andre gæster, da han pludselig begyndte at kaste kraftigt op og vise tegn på kvælning.

Flere gæster forsøgte at hjælpe manden, men han var død, da ambulancen dukkede op og kunne ikke genoplives.

Læs også:

Mandag blev der afholdt ligsyn på Odense Universitetshospital, og lægerne fandt hurtigt forklaringen på mandens pludselige bortgang 15 centimeter nede i hans hals, hvor der sad et solidt stykke oksekød, skriver Fyens.dk.

- Lægerne skulle 15 centimeter ned i halsen med en tang for at få fisket kødklumpen op, bekræfter vicepolitikommissær Poul Erik Overvad, Fyns Politi overfor sitet.