Magasin har igen slået dørene op for kunder, efter stormagasinet tidligere i dag blev evakueret på grund af en bombetrussel.

»Situationen er afklaret, og butikken skulle være åben igen,« oplyser vagthavende ved Københavns Politi, Henrik Stormer.

Politiets efterforskere er stadig på stedet. »Der er et lille område, der har vores interesse,« siger Henrik Stormer.

Magasin du Nord i København blev evakueret på grund af et mistænkeligt fund.

»Ja, jeg kan bekræfte, at Magasin er blevet evakueret. Der er blevet fundet et mistænkeligt fund, og det er vi gang med at undersøge nærmere. Vi kan ikke fortælle så meget mere endnu,« fortalte Michael Andersen, vagtchef i Københavns Politi til BT.

Ifølge politiets oplysninger har Magasin selv iværksat evakueringen efter at have modtaget en bombetrussel.

Københavns metro har også indstillet togkørslen til Kongens Nytorv, der ligger ved siden af Magasin. Politiet er mødt talstærkt op på stedet med blandt andet en hundepatrulje.

BT's mand på stedet har talt med en Magasin-medarbejder:

»Vi fik en intern meddelse om at påbegynde en evakuering. Jeg kan ikke sige andet end at vi har fået folk ud og beder dem om at holde sig på den anden side af gaden,« siger vedkommende til BT.

Ifølge Ekstra Bladet fik gæsterne at vide over højttalerne, at de skulle søge mod udgangene og forlade centret øjeblikkeligt.

Gæsterne opholder sig uden for Magasin og venter på, at politiet er færdige med deres arbejde, så de kan blive lukket ind igen.

»Folk er ikke i panik, og mange går hen og tager ned i dørhåndtaget ved indgangen,« siger BT's mand på stedet.