Journalisten, der 'førte' Se og Hørs kreditkortspion, Kasper Kopping, bekræfter nu, at han har haft sidste arbejdsdag på ugebladet.

- Det er korrekt, at vi har lavet en aftale om, at jeg aftræder min stilling på Se og Hør. Det er jeg ked af, men jeg er ikke dum, så jeg ved godt, at man ikke kan have en mand siddende med de beskyldninger, som jeg har hængende over mig. Derfor er det en naturlig konsekvens af sagen, som jeg tager til efterretning. Jeg forstår godt, at man ikke kan have mig siddende nu, når man vil rydde op i fortiden, siger Kasper Kopping til BT.
 
Han ønsker ikke at udtale sig om vilkårene for fratrædelsen.

Aller Media, der udgiver Se og Hør, meddelte fredag, at tre medarbejdere er fortid i bladgiganten efter Se og Hør-skandalen. En af dem er altså Kasper Kopping, der i 2008, da han havde været ansat i et år, blev en af to journalister, der havde den primære kontakt til den såkaldte 'tys-tys-kilde', som fodrede ugebladets journalister med fortrolige oplysninger om kendte og kongeliges brug af kreditkort.

Du har tidligere sagt, at du blot har gjort, hvad skiftende chefredaktører har bedt dig om. Hvordan har du det med, at du så bliver fyret?

- Det er ærgerligt, at det kommer til at fremstå som om, at jeg tager skraldet. Men det handler også om, at de ledende medarbejdere, som var der dengang, ikke er der længere. Så jeg er den eneste nuværende Se og Hør-mand, der tager skraldet nu. Hvis nogle af de andre (ledende medarbejdere, red.) stadig havde været der, så var de nok også røget.

Har du fortrudt noget?

- Nu har jeg i ni år været en utrolig dedikeret og loyal medarbejder på Se og Hør. Men set i bakspejlet har jeg måske været for loyal i og med, at jeg dengang valgte at gøre, som min chef sagde, at jeg skulle, siger Kasper Kopping, der ikke ønsker at komme nærmere ind på den konkrete sag.

Han siger dog:

- Uden at sige hvad der er op og ned i sagen og min rolle, så har jeg været invoveret i ting, fordi min chef sagde, at jeg skulle. Jeg har været loyal - måske for loyal, siger Kasper Kopping.