____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Tusindvis af danskere er blevet rørt af en lille notits, der blev bragt i morgenaviserne fredag i sidste uge. En 38-årig mand var død på Rigshospitalet i København, og kommunen søgte pårørende. 

Dødsannoncen er lige siden blevet delt i ét væk på Facebook. 'Trist og hjerteskærende' og 'hvordan kan det ske' lyder nogle af kommentarerne, der ledsager bønnen om at sprede budskabet, så den afdødes familie kan findes.

Eftersøgningen har imidlertid allerede givet resultat. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen oplyser til BT, at de pårørende er fundet.

Frederik Kristian Bjørn havde været indlagt i et stykke tid, da han døde på Rigshospitalet 13. februar, oplyser Københavns Politis pressetalsmand Sebastian Richelsen til BT. Han kan ikke fortælle, hvad den 38-årige mand døde af, men intet tyder på, han havde været offer for nogen forbrydelse.  

Frederik Kristian Bjørn havde ingen søskende, og begge hans forældre var døde. Han var ugift og havde ingen børn, og derfor kunne man ikke se andre pårørende i cpr-registret. Det betyder ikke nødvendigvis, at Frederik Kristian Bjørn døde alene. Blot at der ikke var familie omkring ham. Derfor udsendte kommunen efterlysningen af andre familiemedlemmer, så de kunne varetage hans begravelse.

Den 38-årige havde adresse i Københavns nordvestkvarter, men holdt til på Amager, hvor han solgte hjemløseavisen Hus Forbi.

Dødsannoncen: