Kender du noget til sagen? Tip BT på 1929@bt.dk eller BT's Facebook-side

Trine Larsen fra Odense tog søndag sine børn med sig i byens friluftsbad, hvor der på grund af sæsonstart var gratis adgang.

Familien glædede sig til vandpjask under åben himmel, men hyggestemningen blev hurtigt spoleret af en gruppe på 20-25 unge mænd og drenge, der ville det anderledes.

Det skriver TV2 Fyn.

Flere af søndagens gæster oplevede, hvordan en gruppe af unge chikanerede mange af de andre gæster. Blandt andet blev en 13-årig pige mødt med seksuelle tilråb, mens et ægtepar blev overfuset verbalt af de unge ballademagere.

Trine Larsen oplevede skærmydslerne på tætteste hold.

»Det var i starten meget hyggeligt at være i friluftsbadet. Men så begyndte en gruppe unge, der sad på femmetervippen, at råbe efter nogle piger på vippen nedenunder. De råber "smukke", god røv" og sådan noget. Og det synes en 13-årig pige selvfølgelig ikke er rart,« fortæller Trine Larsen til TV2 Fyn.

Ifølge Trine Larsen råbte pigen ’jeg brækker mig’ tilbage til drengene, og det fik dem angiveligt til at true den mindreårige pige til at tie stille. Samtidig kaldte de hende for ’luder’, lyder det fra Trine Larsen.

Da Trine Larsen forsøgte at forsvare pigen, fik hun at vide, at hun også skulle stille, hvorefter en af drengene angiveligt spyttede efter hende.

Anklage: 15-årig ramt af spark og knytnæveslag

Et ældre ægtepar blev ifølge TV2 Fyn overfuset verbalt af drengegruppen, og de valgte angiveligt til sidst at forlade friluftsbadet. På vej ud blev de oppasset af drengene, der fulgte efter dem helt ud på parkeringspladsen.

Ifølge Fyens.dk blev også en 15-årig dreng udsat for en ubehagelig oplevelse i friluftsbadet søndag. Mens han var i bassinet sammen med sine venner, fik han stjålet sin telefon. Han formåede at få den tilbage, men en gruppe af urolige drenge kom efterfølgende hen og rodede i hans ting. Den 15-åriges forældre har beskrevet sønnens oplevelse på Facebook, og ifølge dem endte det hele med, at deres søn fik et spark i ryggen og et knytnæveslag i hovedet af drengegruppen.

Forældrene valgte at tage ud til friluftsstedet, men da de ankom, benægtede flokken af drenge voldsepisoden og tyveriet.

Da vagterne ankom til stedet, fik forældrene at vide, at volden ikke kunne anmeldes, fordi deres søn ikke havde tydelige mærker efter den påståede vold.

Fyns Politi bekræfter urolighederne ved Odense Friluftsbad i søndags.

En række borgere har kommenteret de ubehagelige episoder på Facebook: