Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Glædestårerne trillede ned ad 12-årige Regitzes kinder, da hun mandag aften var til koncert med sit store idol Justin Bieber ved Væddeløbsbanen i Aarhus.

Når man er 12 år, er man ikke nødvendigvis særlig høj, og da en ung mand så, at Regitze stod og var ked af det over, at hun ikke kunne se sit idol på scenen, tilbød han, at han kunne have hende på sine skuldre.

Regitzes papfar, Michael Thorup, blev så rørt over den unge mands gestus, at han efterfølgende efterlyste ham på Facebook. Og nu er han endelig dukket op.

Det drejer sig om den 24-årige Simon Jessen fra Tinglev fra Sønderjylland. Det skriver JydskeVestkysten, der har talt med den unge hverdagshelt.

Simon Jessen fortæller, at han har snakket i telefon med Regitzes papfar, som har rost ham til skyerne.

»Jeg kunne bare sige, at det var så lidt. Det var ren venlighed og ikke min hensigt, at jeg skulle få en masse omtale. Men det har da været vildt og overvældende,« siger Simon Jessen, der samtidig fortæller, at Regitzes familie har lovet ham en belønning for sin gestus.

Han vil dog ikke afsløre, hvad den går ud på. Men han siger til JydskeVestkysten, at han ikke går så meget op i det, da det vigtigste var, at han kunne hjælpe den 12-årige Regitze og gøre hende glad.

Simon Jessen var til koncerten sammen med sin kæreste, og det var faktisk kæresten, der tog kontakt til Regitzes mor og spurgte hende, om Simon Jessen måtte tage datteren op på skuldrene, så hun kunne se noget. Det havde moren ingen problemer med, og familien optog derefter en kort video, hvor man ser Regitze fælde en tåre, mens hun sidder på den 24-åriges skuldre. Regitzes papfar, Michael Thorup, var ikke selv med til koncerten, så han havde ikke selv løftet sin datter op.

Videoen blev lagt på Facebook, hvorefter Michael Thorup sendte følgende efterlysning ud:

'EFTERLYSNING ! DEL - DEL - DEL
Kender du fyren her på videoen, så vil jeg meget gerne i kontakt med ham, da han gav Regitze (min papdatter) en uforglemmelig oplevelse.
Han tilbød hende at komme op på hans skulder, så hun at kunne se Justin Bieber på scenen, på Jysk væddeløbsbane, og ikke bare på skærmene.
Dette er måske ikke noget særligt i manges øjne, men for Regitze der ikke den højeste, og derfor rigtigt ked af at hun ikke kunne se sit STORE idol, det største der kunne ske lige der... tårrene trillede bare...
Jeg var ikke selv med til koncerten og kunne derfor selvsagt ikke have gjort dette for hende, men jeg kan gengælde den gode gerning, som han gjorde for Regitze... Hvis der blot er nogen der vil hjælpe med at finde ham...'