Team Skys uhyggeligt stærke hold blev lørdag endnu mere skræmmende. Holdet har hentet den spanske klasserytter Mikel Landa hos Astana.

Den 25-årige spanier har i de seneste sæsoner imponeret stort og vandt i år blandt andet kongeetapen i Vuelta á España, ligesom det blev til samlet tredjeplads i Giro d'Italia.

Team Skys manager, Dave Brailsford, lægger da heller ikke skjul på, at man har haft et godt øje til Mikel Landa i en del år.

»Mikel er en rytter, vi har fulgt tæt i de sidste fire-fem år. Han viser et stort talent, og det sætter vi altid pris på. Han viste sine evner i dette års Giro d'Italia, men da havde vi ham allerede på vores liste,« siger Brailsford til Cyclingnews og fortsætter med de rosende ord:

»Han har vist, at han er en af de bedste klatre i verden, og han er kun 25 år gammel. Vi er meget begejstrede over at få muligheden for at udvikle ham endnu mere i de kommende år.«

Mikel Landa selv jubler også over skiftet.

»Team Sky er et af de bedste hold i verden, og det her er en fantastisk mulighed for mig. Holdet har et fantastisk ry for at være professionelt og metodisk, og jeg ved, jeg kan blive ved med at udvikle mig med deres rådgivning,« siger Landa.

Udover Mikel Landa forventes den forsvarende verdensmester, polske Michal Kwiatkowski, også at blive offentliggjort som ny rytter på Team Sky inden for den nærmeste fremtid.