Spørgsmål. Hvad får man, hvis man sætter en firskåren argentinsk kvinde ud af en søskendeflok på syv fra et Buenos Aires-kvarter tæt ved lufthavnen op mod en langbenet blond svensk bokser fra Malmø med kælenavnet 'den svenske prinsesse'?

Svar. Publikum fik en underholdende boksekamp ved Fight Night-stævnet på Frederiksberg med smæk for alle pengene og den svenske WBC VM-udfordrer fik nogen på hovedet af den forsvarende verdensmester.

I tredje omgang måtte Klara Svensson ned efter en fuldtræffer af Erica Farias, der viste at Argentina har mere end en slags bøffer at byde på.

Kløgtigt og ihærdigt arbejdede hun sig ind under svenskerens højde og længere rækkevidde og satte kampens tempo.

Klara Svensson vågnede op i de afsluttende runder og gav, hvad hun havde tilbage i handskerne, men selv om Farias også indkasserede, i den til tider ret lige og flot boksede kamp, Så hjalp det nada, at svenskerens følge råbte 'vis hvem der bestemmer'.

Fik det svar gav Farias - det gjorde hun, og hun beholdte bæltet.

Svenssons nederlag var aftenens andet for et svensk boksnings store talenter. Tidligere på lørdag tabte supermellemvægteren Oscar Ahlin højst overraskende sin kamp på point til tyske Bernard Donfack.

Og med danske Abdul Khattabs nederlag lige efter, har stævnet udviklet sig til en nedtur for Team Sauerland, da tre af promoterens alle led nederlag.