ANDERLECHT - CLUB BRÜGGE
Storopgør i den belgiske pokal, hvor begge hold bør komme på tavlen. Anderlecht har haft en forfærdelig sæson, hvor pokalen lige nu ligner holdets bedste mulighed for succes i denne sæson, så de forventes at komme stærkt hér. For Club Brügge handler det primært om mesterskabet, så de kommer formentlig med flere reserver, men uanset hvad plejer opgørene mellem de to klubber at være åbne. Siden starten af 2018 har de mødtes syv gange, og fem gange er begge hold kommet på tavlen - hvorfor begge hold scorer virker ganske oplagt.

Begge hold scorer i kampen
Belgien - Croky Cup, klokken 20:45
Oddset 1,74 er fundet hos Bethard

FRÖLUNDA - LULEÅ
Frölunda var af de fleste spået som vindere af grundspillet, men de har skuffet en anelse i denne sæson. Det har blandt andet været på grund af mange kampe, da man også er med i Champions League, men nu har man endelig haft et knap så presset program, og det bør gøre dem godt. Luleå fører noget overraskende rækken, men præstationerne i de to seneste kampe har ikke været fantastiske. På papiret har Frölunda det bedre hold af de to mandskaber og er oven i stærke hjemme, hvorfor det giver mening at gå efter hjemmesejren hér

Frölunda vinder kampen
Ishockey - Svenska hockeyligan, klokken 19:00
Oddset 2,12 er fundet hos NordicBet

RÖGLE - VÄXJÖ
Rögle fik brudt en serie på otte kampe uden sejr i ordinær tid med fuld gevinst mod Brynäs og Oskarshamn, men det er også to af de dårligste hold i rækken, og Rögle imponerede som sådan ikke i de to kampe. Växjö kommer fra en glimrende præstation, da man senest slog topholdet Frölunda, og kvaliteten i holdet er da også til mere end den nuværende placering. Formkurven har været opadgående, og selv om det taler imod spillet, at Växjö ikke har gjort det ret godt på udebane, virker oddset stadig ret attraktivt på, at de vinder denne kamp.

Växjö vinder kampen
Ishockey - Svenska hockeyligan, klokken 19:00
Oddset 3,15 er fundet hos NordicBet