Manchester City - Atalanta
Det er meget svært ikke at se mange mål komme i denne kamp. Normalt møder Manchester City defensivt indstillede hold, men det gør de næppe her - for Atalanta spiller frisk til, uanset hvor de spiller. De har snittet vanvittige 4,25 mål i deres kampe i den hjemlige liga, og det betyder dels, at de kommer til at presse Citys til tider lidt usikre bagkæde, men også afgive en masse rum, som City-spillerne kan boltre sig i. Atalanta mangler dog Duván Zapata, hvilket er et klart minus for dette spil, men scorede dog tre gange mod Lazio uden ham på banen.

Over 3,5 mål i kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 1,90 er fundet hos Betfair Sportsbook

Frem - B 93
Traditionsopgør, som næppe ender med mange mål. Frem er inde i en god periode, men det er primært takket være en god defensiv. Man har lukket tre mål ind i de seneste fem kampe, men i den periode har man kun mod bundproppen Skovshoved scoret mere end én gang, og ved den lejlighed fik Skovshoved rødt kort, som gjorde tingene lidt nemmere. B 93 står ganske fint på banen, men slider lidt med at skabe chancer, og har da også kun scoret fire gange i de seneste seks kampe. På en formentlig tung græsbane lugter det af få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - 2. division Pulje 1, klokken 19:00
Oddset 1,90 er fundet hos Bet365

Esbjerg - Rungsted
Rungsted fik en dårlig sæsonstart, hvor man led under et hårdt program med Champions League, men siden det eventyr sluttede, er det gået noget bedre. Man har vundet fem af de seneste syv kampe i ordinær tid og begynder mere og mere at ligne det hold, der endte som guldvindere i sidste sæson - med sejren over Aalborg senest som en understregning af dette. Esbjerg har skuffet på hjemmebane i år, hvor man blandt andet har tabt til Herlev og spillet uafgjort mod Odense, så svært at se, at mestrene ikke skal være små favoritter i Esbjerg.

Rungsted vinder kampen
Ishockey - Metal Ligaen, klokken 19:00
Oddset 2,60 er fundet hos NordicBet