Den danske landstræner, Morten Olsen, er ikke i tvivl om, hvad konsekvensen for Uruguays Luis Suarez skal være, efter han bed Italiens Giorgio Chiellini i skulderen. Han har ikke mere at gøre ved dette VM, tordner Olsen.

Det er sket før, at Luis Suarez ikke har kunne styre sit tandsæt under en fodboldkamp. Først gik det udover Otman Bakkal fra PSV og siden Branislav Ivanovic fra Chelsea og nu altså Italiens Giorgio Chiellini ved VM i kampen mellem Uruguay og Italien. Nu er det nok, mener Morten Olsen, der bestemt ikke er glad for Suarez' handling.

- Det var beskæmmende for fodbolden. Ødelæggende. Man gør bare ikke den slags. Vi kender jo hans historie, og det her var tredje gang, han bed en modstander. Det er sket i Holland, i England og nu til VM, siger Morten Olsen.- Jeg skal ikke begynde at forklare, hvad der sker for ham, men det må være noget instinktivt i ham, en slags tic. Måske opfatter han det lige i øjeblikket, men det må være en automatisk reaktion fremkaldt af frustration. Det er så trist, for han er en fantastisk fodboldspiller, men som jeg ser det, skal Luis Suarez ikke spille mere i denne turnering.

- Han skal hjem. Det går bare ikke at gøre sådan noget, selv om det vil være afsked med en stor stjerne. Men sådan må det være.

Landstræner Morten Olsen skriver hver dag i BT under VM. Du kan læse hele hans klumme ved at:

- Købe BT HER - hver dag i 3 måneder. 199 kr om måneden

- Klikke her for at oprette abonnement på BT PLUS - 29 kr. per måned - 1. måned er gratis

Juni-nummeret af iPad-magasinet TotalFodbold giver dig alt, du skal vide om VM. Hent det nu til din iPad!