Lyt til artiklen

En lillebitte seddel har fået hele fodboldverdens opmærksomhed.

For på de sociale medier florerer der lige nu videoer fra VM-kampen mellem Danmark og Australien, som har fået nettet til at koge.

En seddel med håndskrevne taktiske dessiner fra den danske landstræner, Kasper Hjulmand, havnede nemlig angiveligt i australiernes hænder undervejs i opgøret.

Og nu mener Fox Sports Australia at vide, hvad der helt præcist stod på sedlen.

Det er denne seddel, som australske medier spekulerer voldsomt i.
Det er denne seddel, som australske medier spekulerer voldsomt i. Foto: Twitter
Vis mere

»To angribere. Tro på det!« skulle efter sigende have været de gyldne ord fra Danmarks trænerbænk, da flere af de danske spillere fik stukket sedlen i hånden, inden Australien-lejren fik fingre i den.

Adskillige medier skriver fredag om den kuriøse episode, der skulle have fundet sted i anden halvleg af onsdagens kamp, hvor Danmark røg ud af VM med et brag.

Da Danmark var bagud 0-1 i anden halvleg, valgte Kasper Hjulmand pludselig at ændre formation og bruge Andreas Cornelius som ekstra angriber ved siden af Kasper Dolberg.

Det betød, at Robert Skov i det 69. minut blev skiftet ind på banen med en seddel, hvor de taktiske ændringer stod nedskrevet.

Kort tid efter endte den på grønsværen, da de danske spillere havde læst instrukserne på papiret.

Ifølge den australske tv-station Channel 9 blev sedlen dog hurtigt samlet op af den australske angriber Mitch Duke, som gav den videre til sit trænerteam.

Og på de sociale medier florerer der i skrivende stund videoer, hvor den australske landstræner, Graham Arnold, og assistenten, René Meulensteen, står og snakker med en seddel i hånden.

I det 74. minut besluttede Graham Arnold ligeledes at skifte Bailey Wright ind som ekstra forsvarsspiller i stedet for en ellers planlagt midtbaneudskiftning, så Danmark kom til at stå over for en mere kompakt femback-kæde.

Om det var de danske noter, der gjorde, at Australien pludselig ændrede formation vides ikke.

Uanset hvad, så endte Danmark med en katastrofal slutrunde og en historisk ydmygelse, da Hjulmand og co. måtte rejse hjem efter blot ét point i tre kampe.