Lyt til artiklen

Mulig advarsel får England til at tøve med anførerbind

Det er usikkert, om Harry Kane kommer til at bære One Love-anførerbindet i Englands kamp mod Iran eller ej.

Det Engelske Fodboldforbund (FA) bekræfter, at Harry Kane risikerer at få et gult kort, hvis han bærer One Love-anførerbindet i mandagens VM-kamp i Qatar mod Iran.

Det oplyser FA-chef Mark Bullingham ifølge The Guardian, og han er i gang med at opklare, hvad England i givet fald skal gøre.

»Hvis truslen om sportslige sanktioner er reel, skal vi kigge på det. Vi er nødt til at tage et skridt tilbage og finde ud af, om der er en anden måde, vi kan vise vores værdier,« siger Mark Bullingham.

Han henviser til, om Harry Kane, hvis han risikerer at få et gult kort fra kampens start, skal bære anførerbindet, der er en del af en antidiskriminationskampagne.

»Der er diskussioner, som fortsætter. Vi er i gang med at finde ud af det lige nu. Det er sandt, at FIFA indikerede, at der kan blive sportslige sanktioner. Det er åbenlyst, at det er noget, vi skal have afklaret.«

»Vi har været tydelige omkring, at vi ønsker at bære det anførerbind. Det er vigtigt for os.«

»Men vi er nødt til at tage alle diskussioner med i betragtning, og så må vi se, hvor vi ender. Vi er selvfølgelig nødt til at overveje konsekvenserne,« siger Mark Bullingham.

Englands kamp mod Iran fløjtes i gang mandag klokken 14. Det er den første gruppekamp for begge mandskaber.

/ritzau/