De fleste mennesker har på et tidspunkt prøvet at blive udsat for andre passagerers ulækre og irriterende adfærd under flyrejser. Nu fortæller en stewardesse, om de værste ting, hun er blevet udsat for - og hvad hun har gjort for at give igen.

Skrækhistorier om folk, der klipper negle, forældre, som skifter spædbørn, og unger, der sparker i sædet foran sig er velkendte. Visse har måske endda oplevet det på egen krop, mens andre selv har stået for ugerningen.

Mens de fleste af os dog bliver fri for vores medrejsendes manglende opdragelse og opførsel, når vi stiger ud af flyet, kan personalet om bord se frem til en ny sending uvorne kunder.

I et anonymt interview med Riyadh Khalaf på YouTube, løfter en stewardesse sløret for, hvorfor hun hader passagerer og fortæller, om nogle af de værste oplevelser hun har haft.

»Jeg skulle engang udføre et sikkerhedstjek. Derfor gennemgik jeg sædelommerne for at tømme dem for affald, og i en af dem mærkede jeg noget slimet. Mine fingre blev våde og klistrede, og der gik det op for mig, at et ulækkert svin havde efterladt et brugt kondom,« fortæller stewardessen, som går under det opdigtede navn Mary.

Hun beretter også om, hvordan hun har oplevet, at rejsende har skiftet deres børn på en sæderække midt i flyet, hvorefter de har stukket bleerne i hænderne på kabinepersonalet, når de kom for at samle skrald ind.

Vil du opgraderes, så tag pænt tøj på - og behold det på

I videoen fortæller hun også, hvad man som passager kan gøre, hvis man ønsker at blive opgraderet til business- eller første klasse:

»Hvis du gerne vil opgraderes til en bedre klasse, er det bedste, du kan gøre at tage pænt tøj på - eller sige, at du og din ledsager lige er blevet forlovet.«

Til gengæld skal du for alt i verden ikke brokke dig over servicen eller kræve en opgradering. Og du skal absolut ikke tage sko og strømper af. For er der én ting, der kan gå en steward eller stewardesse på, så er det folk, der vandrer rundt barfodet.

»Hvad fanden er der galt med jer? Det er altså min arbejdsplads! Går I rundt med jeres behårede, uplejede fødder på jeres kontorarbejder og sætter dem mod personen foran jer?« spørger hun i frustration.

Mary tilføjer, at hun engang serverede mad, der havde været en tur på gulvet for en passager, som virkelig havde været ubehøvlet over for hende. Hun afviser nogensinde at skulle have gjort, det der var værre som f.eks. at spytte i maden.

Sex med passagerer og piloter

Det er imidlertid ikke alle, som har vakt væmmelse hos Mary. Tværtimod.

Hun fortæller om engang, hvor hun scorede en 'vildt lækker mand' gennem et meddelelsessystem i flyet, der muliggjorde personlige beskeder.

Det er dog langt fra passagererne, som har mest sex med stewardesserne - den titel tilfalder piloterne.

»Har du nogensinde set en pilots Tinder-profil? Det er altid cockpit-selfier, der bogstaveligt talt, giver dig øjeblikkelig lyst til at flå undertøjet af på dem,« siger hun og tilføjer, at langt de fleste piloter er gift og har børn.