Se solen stå op 15 gange i døgnet og tag en smut jorden rundt hver 80. minut. Det bliver faktisk muligt i år 2012, hvor verdens første rum-hotel åbner.

Er du en af dem, der elsker at tage på ferie til fremmede himmelstrøg, så er der helt sikkert nye udfordringer i vente. Om små tre år bliver det nemlig muligt at tjekke ind på The Galactic Suite Space Resort - verdens første hotel med adresse i rummet. Det skriver dr.dk

Et ferieophold på det omtalte hotel giver dig mulighed for at se solen stå op hele 15 gange i døgnet samtidig med, at du får en rejse rundt om jorden hvert 80. minut. Desuden kan du afprøve dine evner som Spiderman. Hotellets gæster er nemlig vægtløse og må iklæde sig en velcro-dragt for på den måde at kunne klistre til væggene og bevæge sig rundt. Tre dage koster mere end 22 millioner
The Galactic Suite Space Resort er ikke ligefrem et lavbudget-hotel. Et ophold på tre dage koster den nette sum af tre mio. euro, altså knap 22,5 mio. kr.
 
Men så inkluderer prisen også et otte-dages træningskursus på en tropisk ø.

Og selvom det kan virke som en risikabel satsning at drive hotel i rummet, er initiativtageren ikke skræmt:
 
- Det bliver hverdag at tænke på, at dine børn indenfor 15 år kommer til at tage på weekendtur i rummet,siger direktør Xavier Claramount, der gerne vil være en af de første, der tager hul på den spirende industri inden for kommerciel rumfart.


Og måske er det en meget god forretning - 43 har i hvert fald allerede reserveret et værelse på The Galatic Suite Space Resort.