____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Et amerikansk bryllup har vakt usædvanligt meget opmærksomhed på sociale medier.

Brudeparret gik op ad kirkegulvet bare en måned efter deres datter Aubrey var blevet født, og parret ønskede at gøre hende til en del af seancen. Derfor blev datteren spændt fast til slæbet på Vera Wang-kjolen.

Se billedet her:
 


Og selvom traditionerne foreskriver noget blåt, noget gammelt og noget nyt i brudens påklædning, så gav dette atypiske valg en lang række reaktioner på sociale medier. Reaktionerne rangerede fra begejstring, over folk som kaldte det smagløst til mere harske kommentarer. De hårdeste kritikere mener ligefrem, parret skal meldes til de sociale myndigheder for den behandling af det næsten nyfødte barn.

Se også: Her er billederne, der går verden rundt

- Jeg er ked af det, men hvis jeg havde set, havde jeg rejst mig fra mit sæde, og taget den baby. Det er simpelthen dumt, klagede en person eksempelvis på websiden Clutch.

Shona Carter-Brooks har oven på kritikken taget til genmæle via sin Facebook-profil. - Vi gør, som vi vil, når vi vil det, og med Jesus på vores side, kom det hele til at fungere fint, og fungerer fortsat fint. Vores en måned gamle baby var vågen og godt sikret på slæbet, skriver hun blandt andet som svar på kritikken.

Brylluppet er ikke det eneste, der har vakt opsigt. Et andet bryllup, som fik stor opmærksomhed var et 'falsk' et af slagsen:Er du på mobilen, så se det her