Her er billederne, der går verden rundt

Hvad gør en blondine, hvis hun taber sin i-Phone i en kloakrist? Hun kravler da bare ned i kloakken og henter den. Det var tilsyneladende, hvad den 16-årige Ella Birchenough fra Dover i England tænkte, da hun var så uheldig at tabe sin smartphone ned i en rist.

Uheldigvis for den unge kvinde blev resultatet, at hun sad fast halvvejs nede i kloakken, så hun hverken kunne komme op eller ned. Faktisk måtte der flere stærke brandmænd til at få hende op.

Den 22-årige Tim Richards kørte forbi og tog et billede af redningsaktionen, og billederne har siden cirkuleret på de sociale medier. - Det er ikke ligefrem noget, du ser hver dag. Det var rimelig underligt. Hun virkede mere bekymret over telefonen end for, at hun sad fast i en kloak, fortæller han The Telegraph.

Det viste sig desværre at være skønne spildte kræfter. Telefonen havde nemlig - modsat Ella - ikke klaret turen i kloakken.

- Jeg talte med en eller anden og ville lægge telefonen i min lomme, men den faldt ned i afløbet i stedet. Jeg tænkte ved mig selv, at jeg ikke ville efterlade den der, og jeg hoppede ned for at få fat i den, forklarede Ella bagefter.

Tilbage i sikkerhed på fortovet skyndte den unge kvinde sig hjem i bad.

KLIK DIG VIDERE OG SE FLERE BILLEDER DER ER BLEVET VIRALE HIT

4. april 2014
1 / 43