En 23-årig amerikansk kvinde fortæller i en ny dokumentar om at leve med en sjælden lidelse, der gør at hun konstant er seksuelt ophidset.

En ny dokumentar på BBC sætter fokus på kvinder, der lider af den sjældne diagnose 'PGAD' - Persistent Sexual Arousal Disorder. En af dem er 23-årige Amanda McLaughlin fra USA, der fortæller om, hvordan hun hele tiden har følelsen af at være ved at lige ved at få orgasme.

Og selvom det måske kunne lyde tiltalende, så gør lidelsen, at hun konstant skal leve med smerter i bækkenet og benene, som kun kan lindres, hvis hun dyrker sex.

- Man skulle tro, at jeg kunne dyrke sex, og så ville det forsvinde, men det gør det ikke. Nogle gange græder jeg og tigger min forlovede om at dyrke sex med mig, så jeg kan få lettet noget af det tryk, jeg har dernede, siger hun i dokumentaren 'Living Differently', der er produceret af BBC Three.

Hvis ikke hun får sex, kan smerterne blive så uudholdelige, at hun ikke kan forlade sit hjem, og Amandas lidelse har også været en udfordring for hendes forlovede, JoJo.

- Da hun først fortalte mig om det, vidste jeg ikke helt, hvordan jeg skulle reagere, men jeg kunne lide hende, så jeg var klar til at hjælpe hende. Jo mere jeg lærer om sygdommen, jo mere kan jeg hjælpe hende, siger JoJo.

Amanda McLaughlin blev først klar over, der var noget galt, da hun var 13 år gammel, men det var først som 19-årig, hun fik diagnosen. Og netop fordi hun gik så længe uden en diagnose, troede hendes familie, at hun var promiskuøs, og at det var derfor, hun var så udfarende i forhold til sex.

- Hele min familie troede, hun var løs på tråden. Jeg stolede ikke på hende, og det føler jeg mig stadig skyldig over, siger hendes mor, Victoria, til BBC.