Kill Bill-Stjernen David Carradine begik ikke selvmord, men døde i forbindelse med en sex-leg, mener thailandsk retsmediciner.

Da David Carradine torsdag blev fundet med et reb om halsen i skabet på sit hotelværelse i Bangkok, blev sagen hurtigt stemplet som selvmord. Men ifølge en thailandsk retsmediciner er sandheden at Carradine døde som følge af en bizar sex-leg.

Den thailandske retsmediciner, Porntip Rojanasunan, mener at Carradine døde i forbindelse med en såkaldt 'auto-erotisk ulykke':

- Der er hverken tale om selvmord eller mord. Han døde efter at have onaneret, har retsmedicineren forklaret til Sky News.

Den 72-årige stjerne med speciale i kung fu blev fundet nøgen med en gardinsnor om halsen i skabet på det luksuriøse hotelværelse, hvor han var indkvarteret i forbindelse med filmoptagelser.

En af de betjente, der så David Carradines lig, udtalte tidligere at gardinsnoren både var bundet omkring skuespillerens hals og kønsdele. En talsmand fra politiet i Bangkok udtalte tidligere:

'Den eneste kommentar, vi har lige nu, er at vi ikke tror andre har været involveret'.

Carradines død efterforskes fortsat af thailandsk politi, der forsøger at kortlægge, hvad der er foregået på hotelværelset forud for skuespillerens voldsomme død.

Læs videre længere nede på siden

Familie tror heller ikke på selvmord
Folk omkring Carradine tror heller ikke et sekund på, at skuespilleren skulle have haft planer om at tage sit eget liv.

- Dødsårsagen efterforskes jo stadig i Bangkok. Det eneste, jeg kan sige, er, at David helt sikkert ikke begik selvmord. Det kan jeg sige med 100 pct. sikkerhed. Det ville han simpelthen aldrig gøre, siger skuespillerens ene manager Tiffany Smith til usmagazine.com torsdag.

Også familie og venner tvivler på, at der er tale om selvmord.

- Han var en meget stærk person. Jeg tror slet ikke på, at der er tale om et selvmord. Jeg er overbevist om, at hans død enten skyldes en ulykke eller et indbrud, forklarer David Carradines svigermor Betty Fraser.

Kollegaen Vivica Fox spillede sammen med David Carradine i successen Kill Bill.

- For mig er det fuldstændigt urealistisk, at han skulle have hængt sig selv. Han er slet ikke typen til at tage sit eget liv, siger hun.

Selvmord har dog ikke altid været en fjern tanke for den 72-årige skuespiller. I et interview i 2004 med avisen The Telegraph fortalte han således åbenhjertigt om, hvordan han har haft tanker om at tage sig selv af dage.

Havde Colt i skrivebordsskuffen
- Jeg kan huske en episode, hvor jeg sidder i vinduet på et hotel på tredje eller fjerde sal. I mindst en time sidder jeg og tænker på bare at læne mig til siden, så jeg falder ud. Og det var endda på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde mere sjov, end du nogen sinde kan forestille dig, sagde skuespilleren dengang og tilføjede:

'I en periode af mit liv havde jeg en ladt Colt 45 liggende i min skrivebordsskuffe. Hver nat tog jeg den ud og tænkte, om jeg bare skulle skyde hovedet af mig selv. Men jeg lagde den tilbage i skuffen, tændte min computer og fortsatte mit arbejde'.