En forkert beslutning i supermarkedet, blev skæbnesvanger for den amerikanske blogger Kathryn.

På Facebook advarer hun nu andre kvinder imod at begå samme dumhed som hende selv.

Det skriver New York Post.

I opslaget, der er blevet delt over 138.000 gange, opfordrer hun kvinder til at gå en stor bue udenom kropssæben 'Original Source Mint And Tea Tree Gel', når der handles ind i supermarkedet.

Produktet lyder friskt og opfriskende, men spørger man den amerikanske blogger var kropssæben lidt for opfriskende for en særlig kropsdel, da hun tog den i brug.

»Jeg vaskede mine arme og barberede mig under armene. Jeg vaskede min hals, mine bryster, mave og ryg. Det gik alt sammen godt, og det var første klasses oplevelse,« skriver hun.

Men da hun nåede længere ned blev den rare fornemmelse afløst af det stik modsatte.

»Min vagina stod i flammer«, skriver hun videre og fortæller, hvordan hendes mest intime del af kroppen begyndte at svie i det øjeblik, den kom i kontakt med sæben.

Svien fortsatte. og hun begyndte at undersøge, hvad der dog var i den specielle kropssæbe, der fik hendes underliv til at gå amok. På emballagen var der ingen advarsler om ’flammende fornemmelser’ ved brug af sæben intime steder.

Først efter 12 timer fik Kathryn ro på situationen.

»Om ikke andet; tak for at have livet min morgen op. Og mit forparti, der aldrig før har været så livligt,« skriver hun på Facebook.

Ifølge Kathryn inderholder 'Original Source Mint And Tea Tree Gel' ekstrakt fra 7.929 snurrende blade i mint og the-træ.