Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Der var mange begejstrede fans til årets Tour de France i Danmark.

Men så var der formentlig også én person ved Vester Nebel, der blev lige lidt for overivrig, dagen inden feltet var på vej mod byen.

Fordi vedkommende var involveret i en sand bommert.

Da personen skulle hakke sit Tour de France-flag ned i jorden langs ruten, formentlig i oppyntningen af tredje etape, hvor feltet kørte fra Vejle til Sønderborg, skete uheldet.

Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vis mere

Flaget røg simpelthen direkte ned i jorden og videre ned i nogle fiberkabler, som gik i stykker. Og nu er 108 husstande uden internet.

Det skriver TREFOR på Twitter.

Det er uvist, hvorvidt det er en fan eller en anden i forbindelse med Touren, der har forårsaget uheldet.

'Der er i øjeblikket et ukendt antal forsyningsfibre, som er blevet beskadiget i lørdags i dele af Vester Nebel. Lige nu kan det berøre minimum 108 husstande, men kan løbe op i mange flere.'

'Årsagen vurderes at være flag, der i forbindelse med Tour de France er blevet slået ned i jorden og ramt vores fiberkabler,' lyder det.

Dermed har medlemmerne af de 108 husstande fået stor bøvl med at streame Tour de France i Danmark, hvis de altså ønskede det, og hvis de ikke selv var ude på ruten.

TREFOR skriver, at de beklager de gener, som det må have givet hos de berørte. Desværre ved de ikke, hvornår der kan blive lagt nye fibre, og beboerne derved kan få nettet tilbage.

Yderligere oplyser TREFOR, at der bliver arbejdet på at grave de beskadigede fibre op og udbedre fejlene.

Andre læser også