På papiret fik Jess Thorup en god debut som FC Midtjylland-træner, da han førte sit hold til sejr i Champions League-kvalifikationen.

Men den tidligere U21-landstræner var utilfreds med, at holdet ikke formåede at spille bedre mod lilleputholdet Lincoln fra Gibraltar. Det fortæller han til FC Midtjyllands egen tv-kanal.

»Vores boldomgang, førsteberøringer, beslutninger og afgørende afleveringer er ikke gode nok. Så kan de fleste hold bryde os ned, og det gjorde de i dag. Vi må erkende, at der så kommer nogle frustrationer og ærgrelser over, det ikke går hurtigt nok, og vi ikke scorer nok mål,« siger Jess Thorup til FCM TV.

Især målene ville han ønske, at FC Midtjylland havde scoret flere af, så holdet kunne være mere sikker i forhold til returopgøret på tirsdag i Gibraltar.

»Der venter en svær kamp, fordi vi fører fortsat kun 1-0. Så vi bliver nødt til at have respekt for dem og være ydmyge. Vi har selv gjort det muligt at komme i Champions League-kvalifikationen, og et lilleputhold skal ikke spænde ben for os,« fortæller Jess Thorup.