AaB fik tre point efter 0-3 ude over Sønderjyske. Dermed kom nordjyderne igen for alvor på tavlen i forhold til kampen om de europæiske billetter efter en forudgående stime med blot et point i fire kampe.

Anders K. Jacobsen var AaB's mest effektive mand med to mål i den overbevisende sejr over et noget tamt Sønderjyske mandskab.

»Jeg er meget tilfreds med indsatsen i dag. Det var skønt at få scoret igen,« siger angriberen til Canal8 efter kampen.

Der var selvfølgelig også glæde hos AaB's anden målscorer, Nicklas Helenius:

»Det var en fed følelse, fordi jeg synes, det er fuld fortjent, og selv om vi stillede med mange unge spillere, så lignede vi et voksent hold. Der har været nogle udfald i nogle enkelte kampe, men alle har fundet nogle ekstra procenter til ugens træning, og vi gav os fuldt ud i dag,« siger Nicklas Helenius til Canal8.

Med sejren kan AaB holde liv i håbet om at slutte i top fire, mens Sønderjyske nu må se frem mod den kommende pokalsemifinale mod FC Vestsjælland efter det fjerde nederlag på hjemmebane i træk.

Sønderjyderne forsøgte at dominere kampen, men fik ikke for alvor skabt noget, der kunne true gæsternes mål.

»Vi mangler noget selvtillid og troen på, at man kan komme ind og score. Det er ved at være et stykke tid siden, vi har fået hul på målbylden, men det skal komme fra flere end angriberne,« siger Sønderjyskes Johan Absalonsen.