Morten Wieghorst storroser sine spillere efter en overraskende 2-1 sejr over Brøndby søndag aften. Men han håber på, at spillerne ikke tager for let på næste kamp.

Det var et heroisk kæmpende AGF-mandskab, som var kyniske på deres afslutninger, og som formåede at holde Brøndby fra at udligne i en nervepirrende affære. Derfor var AGF's cheftræner ikke nærig med roserne efter opgøret.

»Vi vidste, vi skulle give alt, hvad vi havde. Og det synes jeg, alle spillerne gjorde. De viste, hvor glade de var for at være tilbage i Superligaen, og derfor skal kreditten gå til spillerne,« fortalte Morten Wieghorst efter kampen til TV3 Sport.

I næste spillerunde skal AGF på papiret møde en noget lettere modstander, når de på udebane tørner sammen mod Viborg, som de rykkede op i Superligaen sammen med.

Morten Wieghorst mener, at kampen mod Viborg næsten er endnu mere vigtig, da det formentlig er Viborg, som AGF skal konkurrere med om overlevelse til næste år. Dog advarer han spillerne om ikke at tage for let på opgaven, selvom de har slået Brøndby. Tidligere har AGF og måske især tilhængerne haft ry for at svæve over jorden efter en sejr. Det skal ikke ske nu.

»Vi skal sørge for at få benene ned på jorden igen. Mod Viborg skal vi bevise, at vi kan følge op på dagens sejr. Det er opgaven for trænerstaben og mig at få gjort spillerne mentalt klar til det,« siger Morten Wieghorst.