Forsvarssspilleren Klaus Thomsen stod lige midt i orkanens øje, da Frankrig søndag aften udspillede Danmark i EM-finalen i håndbold.

Konstant i bevægelse i det danske midterforsvar prøvede også han at finde en løsning.

Men 41 gange måtte han bare konstatere, at franskmændene alligevel fandt nettet, og bagefter var han bare fyldt med respekt for vinderne.

- De var på 110 procent. Helt fantastiske. Det må jeg bare sige. De vurderede samtlige situationer i angrebet korrekt. Vi scorer 32 mål, og det plejer jo at være nok til at vinde. Men vi må indrømme, at vores defensiv ikke var der i dag. Vi blev sat på plads, erkendte Klaus Thomsen, som især så turneringen MVP, mest værdifulde spiller, franskmanden Nikola Karabatic hygge sig som fransk spildirigent.

- Vi prøver hele tiden at være mere og mere aggressive, men de blev bare ved med at finde nye løsninger. Det er ærgerligt. Vi skal være skuffede. Det er ikke sikkert, man får chancen for at spille foran 15.000 tilskuere på hjemmebane igen. Jeg synes ellers, vi havde lagt en god taktik. Jeg synes virkelig, folk virkede klar. Men Frankrig var bare helt på toppen i dag, sagde han.

TV: Frankrig spiller drømmebold og udraderer Danmark

Hov, giv os lov at vise videoen

Det gør du her

Videoen er klar, når du har klikket på den grønne knap

Er du på mobilen, kan du se klippet her

Men er det nok bare at pege på modstanderen og undlade at kigge indad?

- Nej, vi skal da også forlange mere af os selv. Der var intet, der lykkedes rent defensivt i dag, og det skal vi da tage til efterretning. Jeg ved ikke, om jeg lige er til den store taktikbog lige nu. Men når skuffelsen har lagt sig, skal vi da se, hvad vi gjorde forkert.

TV: Var det derfor, vi tabte?: Se de dårlige målmands-præstationer

Hov, giv os lov at vise videoen

Det gør du her

Videoen er klar, når du har klikket på den grønne knap


Er du på mobilen, kan du se klippet her