Bandelederen Mahmoud Khalil Salem også kendt som Fiz Fiz er blevet udvist af Danmark, og den beslutning glæder Pia Kjærsgaard.

Højesteret har netop taget stilling i sagen omkring bandelederen Fiz Fiz, der netop nu afsoner en dom for blandt andet handel af 120 kilo hash, trusler og dummebøder. Han bliver efter afsoning udvist for bestandig af Danmark, og det er Dansk Folkepartis leder godt tilfreds med.

- Det manglede bare. Naturligvis skal han udvises for bestandigt. Han har intet at høre i Danmark overhovedet, siger Pia Kjærsgaard, formand for Dansk Folkeparti, ifølge Jyllands-Posten til TV2 News.

Der har været meget debat i sagen, især fordi forsvareren for den tidligere bandeleder i Black Ghost mener, at familien vil lide afsavn, hvis faderen til otte skulle forlade sine børn og sin hustru. Men her Pia Kjærsgaard klar i mælet overfor familien.

- Så må de rejse med, siger Pia Kjærsgaard.

Der kan dog opstå et problem, for hvor skal man sende Fiz Fiz hen? Han er statsløs palæstinenser, og derfor kan han ikke udvises til Libanon, hvis landet modsætter sig det.

- Det vil jeg naturligvis ikke være til tilfreds med. Vi må først og fremmest gøre alt for, at han kan modtages. Vi har ikke gavn af sådan en person i Danmark. Tværtimod, siger Pia Kjærsgaard.

Hvis 41-årige Mahmoud Khalil Salem ikke kan udvises, så vil han skulle leve under et såkaldt tålt ophold, og det bliver ifølge Jyllands-Posten formentlig i Sandholmlejren i Nordsjælland

- Så må myndighederne sikre, at det vitterligt bliver under tålt ophold, siger Pia Kjærsgaard