Det stinker at bo i Hørmested og er ret så ulækkert at komme fra Tarm. Ikke alle danske bynavne er lige kønne - se en liste over nogle af de værste her.

Brugerne på bt.dk er kommet med deres bud på det mest mærkværdige stednavn i Danmark, og skiltemagerne må have haft en af de sjovere arbejdsdage, når navnene på listerne til højre har figureret på bestillingssedlen.

Scroll ned og læs mere

At være en skalling ude fra Malling
Når man ikke selv bor på de ”udsatte’ steder skorter det ikke med kommentarer til de uheldige beboere.

'At bo Sprøjtehusvej 6 i Sæd, må da være ret øfferen'.

Sådan skriver Marianne om de uheldige sønderjyske beboere ved Tønder, men for indbyggerne der bor på steder med de mærkelige navne, kan det være yderst pinligt at forklare, hvor man kommer fra.

'Hvordan forklarer man lige, at det kan være idyllisk at bo i Hørmested. Folk er ved at dø af grin, når man siger, at man kommer fra Hørmested', skriver Jette om at bo i den vindblæste flække mellem Hjørring og Frederikshavn.

Men ikke kun navnene på de enkelte byer giver anledning til latter. Værst er det rent faktisk for de der bor imellem de mærkværdige bynavne. Det mener ihvertfald et par af læserne:

Det mest ulækre sted at bo i danmark må da være Skjern. Hvorfor? Jo, fordi det sådan rent geografisk ligger lige mellem Lem og Tarm... og så er det ikke engang løgn. Jeg har endda hørt byen omtalt med det lidet flatterende navn 'Mellemkødet' puhaaa'. Det er måske derfor huspriserne er så billige i byen, skriver Klavs H om den vestjyske flække.

Adresser i den lumre ende
På Falster findes Nørre Ørslev Ungdomsskole (i gamle dage en pigeefterskole)3 kilometer fra Skolen findes Karleby (landbrugets karle boede her)Midt imellem skolen og Karleby findes – Horreby

Så det er nemt at regne ud, hvor karlene og pigerne mødtes og hvad de lavede, skriver Heidi i sit forslag til det mest aparte navn til en lokalitet i Danmark.