Mange danskere har ikke fået løn og pension onsdag morgen, som de burde på grund af påsken.

Ifølge Nordea rammer problemerne alle danske banker:

- Som lovet en opdatering på situationen omkring forsinkede lønoverførsler mv. Der er tale om en fejl, der rammer alle banker. Vi forventer, at alle overførsler er på plads først på eftermiddagen, skriver Nordea i sin seneste statusopdatering på Facebook.


'Udbetaling Danmark', der håndterer udbetalinger af folkepension og førtidspension bekræfter over for bt.dk, at der er problemer med udbetalingerne. Det vides dog endnu ikke, hvor fejlen ligger. Ifølge Udbetaling Danmark er udbetalinger nemlig blevet gennemført, men de er ikke nået frem til modtagerne.

Nordea bekræftede også tidligere på morgenen problemerne i en anden udmelding på deres Facebook-side.

- Der er desværre forsinkelser på systemerne, så nogen kunder endnu ikke har fået løn, restskat mv. ind på deres konto. Vi beklager meget og arbejder på højtryk. Vi vender tilbage med mere information snarest muligt, skrev Nordea på Facebook.

Problemet omfatter umiddelbart både lønninger, pension og udbetaling af overskydende skat.

Den udeblevne løn har onsdag morgen fået mange danskere helt op i det røde felt, og også her på bt.dk har vi fået mails fra læserne. På grund af påsken kan der nemlig som udgangspunkt ikke overføres penge mellem konti i helligdagene. 

Bt.dk følger sagen...