Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vis BT TV og Danmark, hvordan du gør Danmarks Smukkeste festival endnu smukkere. Send os en video af det du har med, der gør din festival speciel og vind armbånd til næste års festival!

På BT TV er vi gået i gang med at pakke til Skanderborg Festivalen. Vi har pakket computere, kameraer, bånd og metervis af kabler. Vi har pakket mikrofoner, blokke, kuglepenne og en lille smule skiftetøj.

Det skal vi bruge til at sørge for, at du kan følge alt hvad der foregår på Danmarks Smukkeste Festival, fortalt gennem tv, tekst og billeder.

Men i virkeligheden tror vi, at det du har med, er langt mere interessant. Har du for eksempel pakket 14 gummibåde til kølige øl, en gummipalme at sove på eller bygger du din jordhule og sparer teltet?Måske noget der er meget mere skørt? Vi vil rigtig gerne se hvad du har i din kuffert, der gør netop din Skanderborg Festival speciel.

Så send os din video, så lægger vi den på BT TV, så alle kan se med - og måske lade sig inspirere til endnu flere skøre festivalideer. Og så præmierer vi selvfølgelig den allerskøreste/sjoveste/mest originale video med to billetter til næste års Skanderborg Festival.

Vi har allerede vist, hvad vi pakker. Det kan du se på bt.dk/webtv. Vi glæder os til at se, hvad du har pakket.

Du kan sende os din video på tv@bt.dk eller via vores facebook-gruppe -Vi glæder os til at se hvad du har pakket.

Andre læser også