Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Natten til mandag var den gal igen på Tudskærsvej i Vanløse. Tre vinduer blev smadret hos en af naboerne til Bandidos-rockerborg.

Klokken kvart i to natten til mandag lød der tre gigantiske brag hjemme hos Lars Georg Jensen. Han og hans kone Diana, vidste med det samme, hvad der foregik.

- Vi kender lyden af sten, der smadrer glas. Tre ruder blev smadret og her er kaos og glasskår over det hele, siger en rystet Lars Georg Jensen, der er nabo til rockerborgen og formand i Grundejerforeningen i Vanløse.

Det er ikke første gang, at familien på Tudskærsvej er udsat for hærværk. For under to uger siden, fik Lars Georg Jensen for første smadret sine ruder, efter han stillede op i TV-avisen på DR og fortalte om naboproblemerne i Vanløse.

Læs også: Hundreder demonstrerede mod rockerborg i Vanløse

Politiet ved endnu ikke, hvem der søndag nat kastede sten gennem ruden hos Lars Georg Jensen, men han har selv en mistanke.

- Der er ikke bevis for, hvem der har gjort det, men det er svært ikke at forbinde de to episoder med hinanden, siger Lars Georg Jensen.

Det er ikke mig mod dem

Siden Lars Georg Jensen første gang blev udsat for hærværk i begyndelsen af oktober, har politikere i Københavns Kommune Teknik- og Miljøudvalg valgt at gå ind i sagen. For en uge siden besluttede de sig for, at de vil smide rockerne ud af Vanløse. Det glæder Lars Georg Jensen, men han er ked af, hvis rockerne er af den opfattelse, at det er ham mod dem.

- Det er ikke mig eller grundejerforeningen mod Bandidos. Vi har overtalt kommunen til at bryde ind, så nu er det en sag mellem kommunen og dem, siger han.

Naboerne til rockerborgen på Tudskærsvej har bortset fra nattens tumult, ikke mærket noget til rockernes mening om København Kommunes beslutning .

- Her er relativt roligt. Livet er fortsat i rockerborgen, og de holder stadig fester som tidligere, siger Lars Georg Jensen.

Andre læser også