Politiet går fra dør til dør for at finde vidner, som kan hjælpe til at finde den mand, der tirsdag aften overfaldt en 10-årig pige i Aalborg.

»Vi har fået en del henvendelser, og så har vi talt med interessante vidner i området. Det er den klassiske metode, vi er i gang med nu, hvor vi går dør til dør.«

Sådan siger politikommissær Lars Nørskov Jørgensen fra Nordjyllandsk Politi til Nordjyske. Dermed er der fortsat ikke en konkret person i politiets søgelys i sagen om et overfald på en ti-årig pige, som tirsdag aften i Aalborg blev lokket ind i et skovområde af en mand.

Forinden havde den 10-årige pige leget sammen med sin veninde på Dikevej i Aalborg SØ. Manden kontaktede pigerne og spurgte, om de kunne hjælpe ham med at finde hans hund. Pigerne ville gerne hjælpe ham, men de ene piges mor ringede, og hun forlod stedet. Den 10-årige var herefter alene tilbage med manden. De to gik ind i skovområdet, hvor manden holdt hende fast. Det lykkedes efterfølgende pigen at overtale manden til at slippe hende og lade hende gå.

Politiet har ud over at tale med vidner brugt onsdagen på at sikre eventuelle tekniske spor på gerningsstedet. Den del af efterforskingen er afsluttet, men politiet vil ikke fortælle, om det har givet noget resultat. Torsdag vil politet fortsætte med at gå fra dør til dør og tale med vidner.

Lars Nørskov Jørgensen fra Nordjyllandsk Politi siger til BT, at politiet har fået flere henvendelser, efter man har efterlyst vidner. Flere hævder at have set en mand, som passer på signalementet i nærheden af legepladsen.

»Det er med til at give os et billede af hans færden før episoden,« tilføjer politikommissæren.